Runesteen Ansuz


signalen, boodschappen, communicatie

Algemeen


Met deze rune sta je onder de bescherming van de luchtgoden. Deze bescherming heb je nodig, want er wordt een signaal afgegeven dat je niet direct thuis kunt brengen. Ansuz geeft in deze situatie aan dat je de juiste oplossing vindt en dat alles in orde komt.

Liefde


Ansuz geeft de waarschuwing dat je voorzichtig moet zijn in de liefde. Je hebt nu problemen die opgelost kunnen worden als je de problemen uitspreekt en van beide kanten veranderingen doorvoert.

Werk


Ansuz heeft altijd een boodschap en geeft ook een waarschuwing bij veranderingen. Nu trek je Ansuz, dat wil zeggen dat je nu of binnenkort veranderingen ondergaat of een beslissing moet nemen. Denk goed na zodat je de juiste beslissing neemt.

Ansuz is de rune van de communicatie en het contact met de goddelijke macht. Het raadt je aan open te staan voor nieuwe ideeën en inzichten en je te verenigen met anderen om je doelen te bereiken.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Ansuz'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Dood' in het tarotspel. Ook is 'Ansuz' gelinkt met het astrologische teken 'Mercurius' en venus.


Dagkaart van vrijdag: De spiegel

Je hebt 'De Spiegel' gedraaid. En je kijkt er met mededogen in. Wat zie je ? Je kunt wat je ziet voor een ander beschrijven. Je kunt ook voor jezelf opschrijven of creatief vormgeven.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels