Runesteen Othala


erfenis, bezit, afscheid

Algemeen


In de gezondheid moet je veranderingen verwachten die je moeite kosten om te accepteren, maar die noodzakelijk zijn voor je geestelijke groei. in deze stand geeft Odil aan dat je door spanning de situatie geen goed doet. Innerlijke rust en ontspanning zijn nu van het grootste belang.

Liefde


Odil omgekeerd geeft aan dat je van je oude gewoontes af zal moeten stappen om een nieuwe toekomst aan te kunnen. Een toekomst waarin veel veranderingen zich nu al aankondigen. Je zult je flexibel op moeten stellen en het leven ontspannen over je heen laten komen.

Werk


Je bent er aan toe van werkkring te veranderen maar je hebt moeite met de veranderingen op zich. Je denkt te veel. Probeer de situatie meer over je te laten komen.

Othala (ook wel othalan, odal of odil) symboliseert je voorouders en toont de invloed die onze ouders en voorouders hebben op onze persoonlijkheid. Deze rune vraagt je iets op te geven wat deel uitmaakt van je familitraditie of culturele achtergrond. Als je othala trekt dan is het van belang afstand te doen van aangeleerde, oude, patronen. In materiële zin kan othala ook een scheiding met verdeling van eigendommen of een erfenis aangeven.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Othala'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Maan' in het tarotspel. Ook is 'Othala' gelinkt met het astrologische teken 'Uranus oppositie Maan' en volle_maan.


Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels