Runesteen Inguz


de voltooiing, een nieuw begin, vruchtbaarheid

Algemeen


Het is nu tijd om van het leven te genieten. Je voelt je beter dan je misschien gedacht had. Je gaat een positieve tijd tegemoet.

Liefde


komt op je pad en zorgt voor vernieuwing. Er zijn veel positieve veranderingen.

Werk


Inguz geeft aan dat er zich in je werk grote positieve veranderingen gaan voltrekken. Ook je financiele situatie zal zich ten gunste veranderen.

Inguz, ook wel ingwaz genoemd, was de god van de vruchtbaarheid en staat dus ook voor vruchtbaarheid en creativiteit. Je hebt je volledig gegeven en dat heeft zijn vruchten afgeworden. Deze veelbelovende rune staat voor een keerpunt in je leven; je hebt je doel bereikt en je project loopt op zijn einde. Het resultaat is positief. Het kan zo zijn dat je een geliefde ontmoet waarbij je een diepe verbondenheid ervaart.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Inguz'-rune die overeenkomsten heeft met de 'Het Oordeel' in het tarotspel. Ook is 'Inguz' gelinkt met het astrologische teken 'Venus in conjunctie met de Maan' en nieuwe_maan.


Dagkaart van donderdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels