Ik kan doelbewust kiezen voor vreugdevolle gedachtenUitleg over orakelkaart `Ik kan doelbewust kiezen voor vreugdevolle gedachten`


Als je vreugde zoekt en vreugde vindt, zul je merken dat je niet alleen op één lijn staat met je Innerlijk Wezen en met wie-je-echt-bent, maar zit je wat vibraties betreft ook op één lijn met alles waarnaar je verlangt. Als je vreugde echt belangrijk voor je is, dan laat je jezelf niet bezig zijn met dingen die niet goed voelen. En het resultaat van het alleen maar denken aan dingen die goed voelen is, dat je een fantastisch leven creëert, vol met alles waarnaar je verlangt.

De betekenis van deze `Wet van aantrekking` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels