Ik ben zelfzuchtig genoeg om me goed te willen voelenUitleg over orakelkaart `Ik ben zelfzuchtig genoeg om me goed te willen voelen`


Je kunt het leven niet vanuit een ander perspectief bekijken dan vanuit je eigen perspectief.... Zelf-zucht is het gevoel van 'zelf'. Tenzij je zelfzuchtig genoeg bent om het belangrijk te vinden hoe je je voelt - en daardoor je gedachten kunt sturen op een manier die je in directe verbinding brengt met je Innerlijk Wezen - heb je überhaupt een ander niets te geven. Ieder mens is zelfzuchtig. Het is niet mogelijk dat niet te zijn.

De betekenis van deze `Wet van aantrekking` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels