Ik ben zelfzuchtig genoeg om me goed te willen voelenUitleg over orakelkaart `Ik ben zelfzuchtig genoeg om me goed te willen voelen`


Je kunt het leven niet vanuit een ander perspectief bekijken dan vanuit je eigen perspectief.... Zelf-zucht is het gevoel van 'zelf'. Tenzij je zelfzuchtig genoeg bent om het belangrijk te vinden hoe je je voelt - en daardoor je gedachten kunt sturen op een manier die je in directe verbinding brengt met je Innerlijk Wezen - heb je überhaupt een ander niets te geven. Ieder mens is zelfzuchtig. Het is niet mogelijk dat niet te zijn.

De betekenis van deze `Wet van aantrekking` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels