Wanhoop - NatuurwezensUitleg over orakelkaart `Wanhoop - Natuurwezens`


Of je het nu een slechte bui, een slechte dag, of zelfs een slecht leven noemt, een gevoel van complete moedeloosheid en wanhoop heeft je in zijn grip - alles lijkt guur en kil. Dat wil niet zeggen dat je gevoelens van hopeloosheid zonder oorzaak zijn. Werkelijke moeilijke situaties kunnen ware bezorgdheid geven, maar het is waarschijnlijker dat je angsten de dingen helemaal buiten proportie trekken. Gelukkig zijn je Natuurwezens in de buurt, ze lokken je uit je innerlijke wanhoop en brengen je aandacht terug naar de natuur. Ze dringen bij je aan dat je voor nu stopt met het herkauwen van je problemen en lekker naar buiten gaat. Adem de lucht. Ruik het gras. Ga wandelen. Voel de wind. Kom terug op aarde, terug in het moment, terug naar de schoonheid en schatten die je Goddelijke Moeder aanbiedt. Als je je vast voelt zitten in een emotioneel doolhof van angst en drama, dan is de enige weg terug naar balans en helderheid, is om je te aarden in het moment en terug te komen in de natuurlijke wereld. Laat je Natuur Wezens je terugvoeren naar Moeder Aarde, daar ze je ziel zal kalmeren en troosten. De boodschap voor jou: "Ga terug naar de natuur".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De realiteit

De kaart 'De Realiteit' wil jou vertellen dat het universum absoluut logisch is. De Realiteit is duurzaam en dus blijvend. Oorzaak en gevolg is Realiteit en is de basis van het leven. Waar geen Realiteit is is illusie, conflict en pijn. Wat deze kaart jou te bieden heeft is de vraag: Waar wil jij de realiteit nog niet zien ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels