Moedeloosheid, Vertwijfeling, Kwelling, Vrees

Of je het nu een slechte bui, een slechte dag, of zelfs een slecht leven noemt, een gevoel van complete moedeloosheid en wanhoop heeft je in zijn grip - alles lijkt guur en kil. Dat wil niet zeggen dat je gevoelens van hopeloosheid zonder oorzaak zijn. Werkelijke moeilijke situaties kunnen ware bezorgdheid geven, maar het is waarschijnlijker dat je angsten de dingen helemaal buiten proportie trekken.

Gelukkig zijn je Natuurwezens in de buurt, ze lokken je uit je innerlijke wanhoop en brengen je aandacht terug naar de natuur. Ze dringen bij je aan dat je voor nu stopt met het herkauwen van je problemen en lekker naar buiten gaat. Adem de lucht. Ruik het gras. Ga wandelen. Voel de wind. Kom terug op aarde, terug in het moment, terug naar de schoonheid en schatten die je Goddelijke Moeder aanbiedt. Als je je vast voelt zitten in een emotioneel doolhof van angst en drama, dan is de enige weg terug naar balans en helderheid, is om je te aarden in het moment en terug te komen in de natuurlijke wereld. Laat je Natuur Wezens je terugvoeren naar Moeder Aarde, daar ze je ziel zal kalmeren en troosten. De boodschap voor jou: "Ga terug naar de natuur".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Medium Bjørger MEDIUM BJøRGER

Ik ben een healer (healing op afstand), helderziende, helderhorend en heldervoelend transmedium en reiki master, eerlijk en oprecht

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2006 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium, engelen, helderziend, bijna dood ervaring, tweelingzielen, kaarsenmagie, contact met overledenen, rituelen uitvoeren op verzoek.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Margo MARGO

Ervaren Medium&Coach,Eerlijk en Oprecht,Oplossingsgericht,Gespecialiceerd in Kaartlegging** Altijd bereikbaar via Text-Consult **

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1864 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'WANHOOP - NATUURWEZENS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !