Verwoesting, Overgave, Nederlaag, Vernedering

Hoe moeilijk het ook moge zijn om te erkennen, het is tijd om je huidige pogingen op te geven en weg te lopen van een situatie waar geen toekomst meer zit. Of het nu een uitzichtloze baan is, een relatie waar geen leven meer in zit, of een patroon of houding in jezelf dat je niet langer geeft wat je wilt, herken wat niet meer werkt. Er zijn momenten in het leven wanneer dingen of omstandigheden aan een natuurlijk einde komen, sommigen lijken misschien buiten je controle te liggen-dit is zo'n moment. Je Beschermengelen omringen je nu terwijl de realiteit van deze doodlopende situatie inzinkt. Ze geven je comfort tijdens een periode waarin het lijkt dat alles voor niets is geweest.

Alhoewel je geen fysieke dood ervaart, je engelen geven aan dat iets inderdaad overleden is: dat wat je geest kwelde. Het goede nieuws is dat het ergste al voorbij is-het zal niet meer erger worden dan dit-en snel genoeg zal er een nieuwe morgen beginnen. Hoe moeilijk het ook kan zijn om te erkennen, accepteer die nederlaag (of doodlopende straat) want hoe sneller je dat doet, hoe sneller de echte cadeaus die je zoekt tevoorschijn zullen komen vanuit de juiste bronnen. Dit is geen makkelijke tijd, voor jou, maar het zal makkelijker gaan als je los laat. Je Beschermengelen boodschap: "Laat los en laat God het overnemen. En ga verder".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Diana Rozemeijer DIANA ROZEMEIJER

ZielskrachtCoach - Zielsverwanten/tweelingzielen - Heldervoelend - Helderwetend - Healing op afstand (ook dieren) - Lenormandkaarten

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1415 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Lilia LILIA

Transmutatie + verwijdering van zware energieën; reiniging en healing;Divine Blue Ray, Divine Violet Flame; Aartsengel Michaël *nu ook chat*

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1757 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DOOD - BESCHERMENGELEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !