Dood - BeschermengelenUitleg over orakelkaart `Dood - Beschermengelen`


Hoe moeilijk het ook moge zijn om te erkennen, het is tijd om je huidige pogingen op te geven en weg te lopen van een situatie waar geen toekomst meer zit. Of het nu een uitzichtloze baan is, een relatie waar geen leven meer in zit, of een patroon of houding in jezelf dat je niet langer geeft wat je wilt, herken wat niet meer werkt. Er zijn momenten in het leven wanneer dingen of omstandigheden aan een natuurlijk einde komen, sommigen lijken misschien buiten je controle te liggen-dit is zo'n moment. Je Beschermengelen omringen je nu terwijl de realiteit van deze doodlopende situatie inzinkt. Ze geven je comfort tijdens een periode waarin het lijkt dat alles voor niets is geweest. Alhoewel je geen fysieke dood ervaart, je engelen geven aan dat iets inderdaad overleden is: dat wat je geest kwelde. Het goede nieuws is dat het ergste al voorbij is-het zal niet meer erger worden dan dit-en snel genoeg zal er een nieuwe morgen beginnen. Hoe moeilijk het ook kan zijn om te erkennen, accepteer die nederlaag (of doodlopende straat) want hoe sneller je dat doet, hoe sneller de echte cadeaus die je zoekt tevoorschijn zullen komen vanuit de juiste bronnen. Dit is geen makkelijke tijd, voor jou, maar het zal makkelijker gaan als je los laat. Je Beschermengelen boodschap: "Laat los en laat God het overnemen. En ga verder".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels