Verwoesting, Overgave, Nederlaag, Vernedering

Hoe moeilijk het ook moge zijn om te erkennen, het is tijd om je huidige pogingen op te geven en weg te lopen van een situatie waar geen toekomst meer zit. Of het nu een uitzichtloze baan is, een relatie waar geen leven meer in zit, of een patroon of houding in jezelf dat je niet langer geeft wat je wilt, herken wat niet meer werkt. Er zijn momenten in het leven wanneer dingen of omstandigheden aan een natuurlijk einde komen, sommigen lijken misschien buiten je controle te liggen-dit is zo'n moment. Je Beschermengelen omringen je nu terwijl de realiteit van deze doodlopende situatie inzinkt. Ze geven je comfort tijdens een periode waarin het lijkt dat alles voor niets is geweest.

Alhoewel je geen fysieke dood ervaart, je engelen geven aan dat iets inderdaad overleden is: dat wat je geest kwelde. Het goede nieuws is dat het ergste al voorbij is-het zal niet meer erger worden dan dit-en snel genoeg zal er een nieuwe morgen beginnen. Hoe moeilijk het ook kan zijn om te erkennen, accepteer die nederlaag (of doodlopende straat) want hoe sneller je dat doet, hoe sneller de echte cadeaus die je zoekt tevoorschijn zullen komen vanuit de juiste bronnen. Dit is geen makkelijke tijd, voor jou, maar het zal makkelijker gaan als je los laat. Je Beschermengelen boodschap: "Laat los en laat God het overnemen. En ga verder".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Inzichten & Diagnose voor Karmische- en Spirituele Relaties, Algehele Inzicht- en Bewustwording vragen, E.M.P Blokkades, Katalysator Heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Shakira SHAKIRA

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1466 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Lisa Adriana LISA ADRIANA

Allround medium.Gespecialiseerd in de liefde tarot jaarlegging trauma toekomst vragen

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1807 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DOOD - BESCHERMENGELEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !