Vervulling, Overvloed, Tevredenheid, Voldaanheid

De Hemelse Godin glimlacht naar je, erop aandringend om in haar gulle en beeldschone tuin te stappen en te drinken van haar bron van vitaliteit en plezier. Relax, heb plezier en laat de goede tijden beginnen. Het leven is er om van te genieten, niet om te ondergaan. Of het nu een leuke dag op het strand is of een opwindende seksueel spel met je geliefde, de Hemelse Godin herinnert je eraan dat er niets heilig, superieur of rechtvaardig is in het weerstaan van plezier of van het verstoppen van je schoonheid. Ze is in je leven gestapt om het treurige feit te verhelpen dat je de laatste tijd aan weinig dingen plezier beleeft en je verbinding met je schoonheid hebt verloren. Je leven loopt het risico om te zwart/wit met alleen grijstinten te worden, en je mist kleur.

Ze adviseert je zoetjes om je beloningen niet uit te stellen totdat je in de hemel bent, in plaats daarvan moedigt ze je aan om een beetje hemel op Aarde te genieten. Verwen je ziel met lekker eten, goede muziek, goede vrienden en speels plezier. Gebruik haar schittering om je te inspireren om je omgeving te verfraaien. Voeg wat spetters kleur toe aan je beige muren, haal verse bloemen binnen, maak ook jezelf mooi. Probeer een nieuwe haarstijl, doe sexy cologne op, koop nieuwe kleren, met andere woorden, accepteer jezelf als een mooi mens.

Dit is een oogst, een tijd van overvloed en stroming. Deel je schoonheid met anderen. Wees gul, en tob niet over teveel genieten of te ver gaan. Wen maar aan het mooie leven, en zie het als je geboorterecht om mogen te dansen in de Hemelse Godin's tuin. Haar vraag aan jou: "Hoeveel goeds kan je aan?"


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Lilia LILIA

Transmutatie + verwijdering van zware energieën; reiniging en healing;Divine Blue Ray, Divine Violet Flame; Aartsengel Michaël *nu ook chat*

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1757 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Marloes MARLOES

EXPERT in LIEFDES en LEVENSvragen, MEDIUM-COACH, Zakelijk,Privé, HELPT jou een stap VOORUIT, No Nonsense, HELENDE Energie 25 jr erv.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1706 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'PLEZIER - HEMELSE GODIN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !