Plezier - Hemelse GodinUitleg over orakelkaart `Plezier - Hemelse Godin`


De Hemelse Godin glimlacht naar je, erop aandringend om in haar gulle en beeldschone tuin te stappen en te drinken van haar bron van vitaliteit en plezier. Relax, heb plezier en laat de goede tijden beginnen. Het leven is er om van te genieten, niet om te ondergaan. Of het nu een leuke dag op het strand is of een opwindende seksueel spel met je geliefde, de Hemelse Godin herinnert je eraan dat er niets heilig, superieur of rechtvaardig is in het weerstaan van plezier of van het verstoppen van je schoonheid. Ze is in je leven gestapt om het treurige feit te verhelpen dat je de laatste tijd aan weinig dingen plezier beleeft en je verbinding met je schoonheid hebt verloren. Je leven loopt het risico om te zwart/wit met alleen grijstinten te worden, en je mist kleur. Ze adviseert je zoetjes om je beloningen niet uit te stellen totdat je in de hemel bent, in plaats daarvan moedigt ze je aan om een beetje hemel op Aarde te genieten. Verwen je ziel met lekker eten, goede muziek, goede vrienden en speels plezier. Gebruik haar schittering om je te inspireren om je omgeving te verfraaien. Voeg wat spetters kleur toe aan je beige muren, haal verse bloemen binnen, maak ook jezelf mooi. Probeer een nieuwe haarstijl, doe sexy cologne op, koop nieuwe kleren, met andere woorden, accepteer jezelf als een mooi mens. Dit is een oogst, een tijd van overvloed en stroming. Deel je schoonheid met anderen. Wees gul, en tob niet over teveel genieten of te ver gaan. Wen maar aan het mooie leven, en zie het als je geboorterecht om mogen te dansen in de Hemelse Godin's tuin. Haar vraag aan jou: "Hoeveel goeds kan je aan?"

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels