Onvoldaanheid, Zoeken, Doorgronden, Conclusies

Vroeger of later in ons evolutie proces, begint eenieder van ons zich te realizeren dat het niet het hebben is dat onze ziel vervult, maar dat het meer de actie van het creëren is die ons tevredenheid brengt. Voldaanheid in wat we gemaakt hebben - hoe groots dan ook - zal onvermijdelijk wegzakken, en onze creatieve sappen zullen weer verlangen weer te kunnen stromen. Daarom vervalt de betovering van de eens ideale partner, wordt de perfecte baan uiteindelijk gewoontjes en wordt het grote avontuur langdradig. Alhoewel er veel te zeggen is voor het genieten van wat we nu hebben, we moeten tevens het feit respecteren dat de natuur van het creatieve wezen is... om te creëren. Zonder dit proces kunnen we niet volledig tevreden zijn - in ieder geval niet lang.

Jouw Muzen zijn aanwezig en ze roepen je aan om je creatieve ontevredenheid te omarmen en nieuwe projecten te beginnen. Hun boodschap: "Zie je frustratie als een verlangen om meer te leren, meer uit te groeien, meer te durven en meer te creëren."


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Marja MARJA

Ervaren automatisch tekenend medium, lichtwerker, healer en Paranormaal therapeut.Gespecialiseerd in emotiemanagement

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1663 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ONTEVREDENHEID - MUZEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !