Onvoldaanheid, Zoeken, Doorgronden, Conclusies

Vroeger of later in ons evolutie proces, begint eenieder van ons zich te realizeren dat het niet het hebben is dat onze ziel vervult, maar dat het meer de actie van het creëren is die ons tevredenheid brengt. Voldaanheid in wat we gemaakt hebben - hoe groots dan ook - zal onvermijdelijk wegzakken, en onze creatieve sappen zullen weer verlangen weer te kunnen stromen. Daarom vervalt de betovering van de eens ideale partner, wordt de perfecte baan uiteindelijk gewoontjes en wordt het grote avontuur langdradig. Alhoewel er veel te zeggen is voor het genieten van wat we nu hebben, we moeten tevens het feit respecteren dat de natuur van het creatieve wezen is... om te creëren. Zonder dit proces kunnen we niet volledig tevreden zijn - in ieder geval niet lang.

Jouw Muzen zijn aanwezig en ze roepen je aan om je creatieve ontevredenheid te omarmen en nieuwe projecten te beginnen. Hun boodschap: "Zie je frustratie als een verlangen om meer te leren, meer uit te groeien, meer te durven en meer te creëren."


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amy AMY

ALLEEN via CHAT - (let op aktie in mijn profiel) Liefde, Heldervoelend kaartlegster, tweelingzielen, liefde, relatievragen, familie, werk.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1857 (€ 3.20 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sisi SISI

Heldervoelend, helderwetend kaartlegster, Relatie/liefdes Coach, Motivatie Coach, Healing op afstand

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1815 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ONTEVREDENHEID - MUZEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !