Ontevredenheid - MuzenUitleg over orakelkaart `Ontevredenheid - Muzen`


Vroeger of later in ons evolutie proces, begint eenieder van ons zich te realizeren dat het niet het hebben is dat onze ziel vervult, maar dat het meer de actie van het creëren is die ons tevredenheid brengt. Voldaanheid in wat we gemaakt hebben - hoe groots dan ook - zal onvermijdelijk wegzakken, en onze creatieve sappen zullen weer verlangen weer te kunnen stromen. Daarom vervalt de betovering van de eens ideale partner, wordt de perfecte baan uiteindelijk gewoontjes en wordt het grote avontuur langdradig. Alhoewel er veel te zeggen is voor het genieten van wat we nu hebben, we moeten tevens het feit respecteren dat de natuur van het creatieve wezen is... om te creëren. Zonder dit proces kunnen we niet volledig tevreden zijn - in ieder geval niet lang. Jouw Muzen zijn aanwezig en ze roepen je aan om je creatieve ontevredenheid te omarmen en nieuwe projecten te beginnen. Hun boodschap: "Zie je frustratie als een verlangen om meer te leren, meer uit te groeien, meer te durven en meer te creëren."

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Weegschaal en is 25 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De afgrond

Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgrond trekt. De stap die je kunt maken voelt aan als een afgrond die zich onder je opent. Angst houd je tegen. Pak je moed en doe de stap, door de angst lijkt de afgrond onpeilbaar maar er zijn krachten die je zullen dragen. Vertrouw jezelf maar.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels