VonkUitleg over orakelkaart `Vonk`


Er is een vonk van creativiteit in je. Je hebt genoeg reden om voorwaarts te gaan met optimisme en hoop. Stel jezelf open voor inspiratie en sta het leven toe om haar schoonheid, en jouw bijdrage daarin, aan je te laten zien. Dit is het perfecte moment om met een idee te komen. Begin een nieuwe relatie of een nieuwe baan. Begin iets. De aantrekkingskracht is groot wanneer je je verbindt met anderen die jouw vreugdevolle ervaringen kunnen delen door hen er onderdeel van uit te laten maken. Een vonk zien veranderen in een vlam en vervolgens het vuur opstoken is een voldoenende activiteit.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Vissen en is 13 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Weerstand

De kaart 'Weerstand' vraagt je kijken naar waar jij weestand biedt of waar je weerstand bij voelt. Weerstand is het gevoel dat je ervaart als er iets is dat je niet wilt. Wilt voelen of wil doen of misschien niet wilt horen. Weerstand is net zoiets als controle. Als controle het actieve component is is weerstand het passieve. Weerstand maakt ons onbeweeglijk, maar het leven is beweging.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels