VonkUitleg over orakelkaart `Vonk`


Er is een vonk van creativiteit in je. Je hebt genoeg reden om voorwaarts te gaan met optimisme en hoop. Stel jezelf open voor inspiratie en sta het leven toe om haar schoonheid, en jouw bijdrage daarin, aan je te laten zien. Dit is het perfecte moment om met een idee te komen. Begin een nieuwe relatie of een nieuwe baan. Begin iets. De aantrekkingskracht is groot wanneer je je verbindt met anderen die jouw vreugdevolle ervaringen kunnen delen door hen er onderdeel van uit te laten maken. Een vonk zien veranderen in een vlam en vervolgens het vuur opstoken is een voldoenende activiteit.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Ram en is 1 dag oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels