OnderwijsUitleg over orakelkaart `Onderwijs`


Wijsheid komt door deel te nemen aan het leven, niet alleen door erover te lezen. Deze kaart geeft aan dat je misschien niet genoeg kennis hebt over wat je ziet, de richting om in te slaan, je omstandigheden, of de aard van je vraag. Belangrijke informatie komt eraan. Nu is de tijd om bij te scholen, een persoon te vragen die meer dan jij weet, of een leraar of cursus aan te spreken om beter te begrijpen wat de volgende actie is die je moet ondernemen. Soms stuurt het leven je onverwachts naar een nieuwe leerschool, een situatie of plek waar je moet leren door ervaring. Wees leergierig, sta open voor nieuwe ideeën en inzichten. Wees een student die durft te zeggen: Ik weet het niet, nog niet!

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels