OnderwijsUitleg over orakelkaart `Onderwijs`


Wijsheid komt door deel te nemen aan het leven, niet alleen door erover te lezen. Deze kaart geeft aan dat je misschien niet genoeg kennis hebt over wat je ziet, de richting om in te slaan, je omstandigheden, of de aard van je vraag. Belangrijke informatie komt eraan. Nu is de tijd om bij te scholen, een persoon te vragen die meer dan jij weet, of een leraar of cursus aan te spreken om beter te begrijpen wat de volgende actie is die je moet ondernemen. Soms stuurt het leven je onverwachts naar een nieuwe leerschool, een situatie of plek waar je moet leren door ervaring. Wees leergierig, sta open voor nieuwe ideeën en inzichten. Wees een student die durft te zeggen: Ik weet het niet, nog niet!

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Ram en is 1 dag oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels