SamenkomenUitleg over orakelkaart `Samenkomen`


Liefde hoort uitgedrukt te worden. Deze kaart laat zien dat je op de weg bent om de aard van deze emotie en al zijn uitdrukkingen te ontdekken - romantische liefde, familiale liefde, onvoorwaardelijke liefde, spirituele liefde. Bij ieder is een ander betrokken. Liefde heeft betrekking tot geven en nemen tussen jou en een wederhelft, een vriend, een familielid, een dier. Deze kaart verzekert je ervan dat liefde voor de deur staat en op zoek is naar een partner voor de dans! Weet dat je gekoesterd wordt. Als een magneet trek je liefde aan in je leven. Dit is de tijd voor harmonieuze, intieme relaties.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels