SamenkomenUitleg over orakelkaart `Samenkomen`


Liefde hoort uitgedrukt te worden. Deze kaart laat zien dat je op de weg bent om de aard van deze emotie en al zijn uitdrukkingen te ontdekken - romantische liefde, familiale liefde, onvoorwaardelijke liefde, spirituele liefde. Bij ieder is een ander betrokken. Liefde heeft betrekking tot geven en nemen tussen jou en een wederhelft, een vriend, een familielid, een dier. Deze kaart verzekert je ervan dat liefde voor de deur staat en op zoek is naar een partner voor de dans! Weet dat je gekoesterd wordt. Als een magneet trek je liefde aan in je leven. Dit is de tijd voor harmonieuze, intieme relaties.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels