SamenkomenUitleg over orakelkaart `Samenkomen`


Liefde hoort uitgedrukt te worden. Deze kaart laat zien dat je op de weg bent om de aard van deze emotie en al zijn uitdrukkingen te ontdekken - romantische liefde, familiale liefde, onvoorwaardelijke liefde, spirituele liefde. Bij ieder is een ander betrokken. Liefde heeft betrekking tot geven en nemen tussen jou en een wederhelft, een vriend, een familielid, een dier. Deze kaart verzekert je ervan dat liefde voor de deur staat en op zoek is naar een partner voor de dans! Weet dat je gekoesterd wordt. Als een magneet trek je liefde aan in je leven. Dit is de tijd voor harmonieuze, intieme relaties.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels