In het OnbekendeUitleg over orakelkaart `In het Onbekende`


Heb vertrouwen...en alles zal onthuld worden. Het leven is een avontuur, en vaak komen nieuwe mogelijkheden op waarbij je niet weet hoe je ermee om moet gaan. Dit is zo'n moment. Er wordt van je gevraagd om vertrouwen te hebben dat deze nieuwe fase wonderen zal onthullen, terwijl je onbekend terrein betreedt. Beeld je in dat je niet alleen een padvinder bent, maar ook een padmaker. Wat je ook onderneemt, vertrouw erop dat je veilig bent. Wees alert terwijl je nieuw en wonderbaarlijk terrein aanbreekt en waardevolle schatten onthult.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels