Vreugde wemelt in alle gebieden van mijn leven.

Een diep gevoel van voldoening en emotionele tevredenheid zal onderdeel van je leven gaan uitmaken. Je zal snel kansen en rijkdom tegemoet komen. Geef eer aan je succes en geniet van de resultaten van je harde werk.

Je ziel wilt dat je weet: Verwezenlijking komt van het voltooien van je inspanningen. Je hebt de zaadjes geplant, gevoed en ervoor gezorgd. Nu is het tijd om te oogsten. Als je beschikt over kwaliteiten als perfectionisme, dan is het vaak moeilijk om ware verwezenlijking te ervaren. Als je te zelf-kritisch bent, dan is het lastig om voldoening te ervaren.

Dus onthoud dit: Wie je bent is goed genoeg. Het geheim van verwezenlijking is het uitoefenen van positieve gedachten, want deze gedachten verbinden je met je ziel. Met een vreugdevolle houding kunnen je verlangens verwezenlijkt worden.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost, ruim 30 jr. ervaring. Zuiver invoelend (zónder foto’s). Liefdescoach, HSP, werk, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Dirkje DIRKJE

Energy reading/healing - Spiritueel ontwaken - Heldervoelend, helderwetend - Transformatie - Kaarten - Manifestatie ( Also in English )

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1895 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sisi SISI

Heldervoelend, helderwetend kaartlegster, Relatie/liefdes Coach, Motivatie Coach, Healing op afstand

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1815 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERWEZENLIJKING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !