VerwezenlijkingUitleg over orakelkaart `Verwezenlijking`


Een diep gevoel van voldoening en emotionele tevredenheid zal onderdeel van je leven gaan uitmaken. Je zal snel kansen en rijkdom tegemoet komen. Geef eer aan je succes en geniet van de resultaten van je harde werk. Je ziel wilt dat je weet: Verwezenlijking komt van het voltooien van je inspanningen. Je hebt de zaadjes geplant, gevoed en ervoor gezorgd. Nu is het tijd om te oogsten. Als je beschikt over kwaliteiten als perfectionisme, dan is het vaak moeilijk om ware verwezenlijking te ervaren. Als je te zelf-kritisch bent, dan is het lastig om voldoening te ervaren. Dus onthoud dit: Wie je bent is goed genoeg. Het geheim van verwezenlijking is het uitoefenen van positieve gedachten, want deze gedachten verbinden je met je ziel. Met een vreugdevolle houding kunnen je verlangens verwezenlijkt worden.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels