EenvoudUitleg over orakelkaart `Eenvoud`


Doe wat er echt toe doet; en laat de rest los om rust, acceptatie en stilte te vinden. Ruim interne en externe rommel op. Je ziel wilt dat je weet: Een van de snelste manieren om af te stemmen op de rustige trillingen van de Schepper is door eenvoud. Een druk leven en de ophoping van meer dan je nodig hebt geeft ruis; het kan dan lastig zijn om de stem van God te horen wanneer er intere chaos in je leven is. Geef jezelf tijd om te rusten en te verjongen. Ruim je woning op, de bestanden op je computer en de lades van je werkplaats. Zelfs een kleine opruiming kan een enorm verschil maken. Creëer een gevoel van eenvoud en erken rust.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels