Diepgaande sereniteit is zich aan het uitbreiden in mijn leven!

Doe wat er echt toe doet; en laat de rest los om rust, acceptatie en stilte te vinden. Ruim interne en externe rommel op.

Je ziel wilt dat je weet: Een van de snelste manieren om af te stemmen op de rustige trillingen van de Schepper is door eenvoud. Een druk leven en de ophoping van meer dan je nodig hebt geeft ruis; het kan dan lastig zijn om de stem van God te horen wanneer er intere chaos in je leven is. Geef jezelf tijd om te rusten en te verjongen. Ruim je woning op, de bestanden op je computer en de lades van je werkplaats. Zelfs een kleine opruiming kan een enorm verschil maken. Creëer een gevoel van eenvoud en erken rust.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost, ruim 30 jr. ervaring. Zuiver invoelend (zónder foto’s). Liefdescoach, HSP, werk, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Dirkje DIRKJE

Energy reading/healing - Spiritueel ontwaken - Heldervoelend, helderwetend - Transformatie - Kaarten - Manifestatie ( Also in English )

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1895 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sisi SISI

Heldervoelend, helderwetend kaartlegster, Relatie/liefdes Coach, Motivatie Coach, Healing op afstand

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1815 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EENVOUD' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !