ToezeggingUitleg over orakelkaart `Toezegging`


Dit is het moment om ervoor te gaan. Dus houd voet bij stuk en twijfel niet. Geef je woord, houd je belofte en jouw woord wordt wet in het Universum. Je ziel wilt dat je weet: Een toezegging doen is voet bij stuk houden. Het is met jezelf en het Universum afspreken dat je bereid bent om voor niets minder dan perfectie te gaan. Het betekent dat je je woord houdt, met name naar jezelf. De angst om deze toezegging te doen omdat je bang bent om te falen geeft de boodschap af naar je onderbewuste dat je een faler bent. Natuurlijk is er altijd de kans dat je niet slaagt, maar twijfelen vanuit angst in plaats van vooruit gericht zijn houdt vreugde en vrijheid tegen. Dus beslis nu! Iedere beslissing is beter dan helemaal geen beslissing nemen. De meest belangrijke beloften die je maakt zijn naar jezelf. Vergeef jezelf zonder schaamte wanneer je je niet aan je woord houdt. Herpak jezelf en zeg opnieuw toe, met passie en enthousiasme.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels