Mijn toezeggingen vergroten mijn vreugde en vrijheid.

Dit is het moment om ervoor te gaan. Dus houd voet bij stuk en twijfel niet. Geef je woord, houd je belofte en jouw woord wordt wet in het Universum.

Je ziel wilt dat je weet: Een toezegging doen is voet bij stuk houden. Het is met jezelf en het Universum afspreken dat je bereid bent om voor niets minder dan perfectie te gaan. Het betekent dat je je woord houdt, met name naar jezelf. De angst om deze toezegging te doen omdat je bang bent om te falen geeft de boodschap af naar je onderbewuste dat je een faler bent. Natuurlijk is er altijd de kans dat je niet slaagt, maar twijfelen vanuit angst in plaats van vooruit gericht zijn houdt vreugde en vrijheid tegen. Dus beslis nu! Iedere beslissing is beter dan helemaal geen beslissing nemen. De meest belangrijke beloften die je maakt zijn naar jezelf. Vergeef jezelf zonder schaamte wanneer je je niet aan je woord houdt. Herpak jezelf en zeg opnieuw toe, met passie en enthousiasme.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Johanna Dijkstra JOHANNA DIJKSTRA

Zeer snel to the point. Bekend van tv, tijdschriften met meer dan 17 jaar ervaring. Liefdesvragen, werk of ondernemingsvragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1380 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Anela MEDIUM ANELA

Helderwetend, -voelend en -ziend Medium / Paragnost, Spiritueel coaching.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1315 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'TOEZEGGING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !