Al mijn gedachten zijn gericht op mijn hoogste goed.

Waar je je op focust is wat je creëert, dus besteed al je aandacht aan gedachten die prachtig, waardevol en liefdevol zijn. Het is tijd om je aandacht en passie op één ding te richten, in plaats van het te verdelen in meerdere richtingen.

Je ziel wilt dat je weet: Wat je om je heen ziet is het resultaat van waar je je op focust. Wanneer je je gedachten focust op het goede, dan trek je positieve ervaringen en mensen aan; maar wanneer je je focus richt op hetgeen dat niet werkt, dan creëer je juist nog meer ongewenste situaties. Als je niet tevreden bent met de richting waarin je leven loopt, concentreer je dan op wat je verlangt - niet op wat je niet wilt. Verzamel je innerlijke energie om innerlijke kracht te ontwikkelen en focus je op één ding. Wanneer je aandacht naar meerdere dingen uitgaat dan vermindert dat je kracht. Focus je aandacht op je carrière, je relatie, je hobby of iets waar je erg gepassioneerd over bent. Verminder activiteiten die niet essentieel zijn voor het bereiken van dit doel, en het zal slechts een kwestie van tijd zijn totdat wonderen beginnen te gebeuren.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Inzicht & Antwoord op Zielen- en Karmische Verbindingen, Relaties en Levenssituaties, Leraar Energie & Katalysator heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jet JET

Zuiver en Krachtige inspirator. Helderwetend. Helderziend. Heldervoelend. Medium. Healer. Contact met overledenen. Diepgaande antwoorden.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Marja MARJA

Automatisch teken medium gespecialiseerd in emotiemanagement. Healer, lichtwerker en Paranormaal therapeut. Kijk graag even met je mee.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1663 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'FOCUS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !