FocusUitleg over orakelkaart `Focus`


Waar je je op focust is wat je creëert, dus besteed al je aandacht aan gedachten die prachtig, waardevol en liefdevol zijn. Het is tijd om je aandacht en passie op één ding te richten, in plaats van het te verdelen in meerdere richtingen. Je ziel wilt dat je weet: Wat je om je heen ziet is het resultaat van waar je je op focust. Wanneer je je gedachten focust op het goede, dan trek je positieve ervaringen en mensen aan; maar wanneer je je focus richt op hetgeen dat niet werkt, dan creëer je juist nog meer ongewenste situaties. Als je niet tevreden bent met de richting waarin je leven loopt, concentreer je dan op wat je verlangt - niet op wat je niet wilt. Verzamel je innerlijke energie om innerlijke kracht te ontwikkelen en focus je op één ding. Wanneer je aandacht naar meerdere dingen uitgaat dan vermindert dat je kracht. Focus je aandacht op je carrière, je relatie, je hobby of iets waar je erg gepassioneerd over bent. Verminder activiteiten die niet essentieel zijn voor het bereiken van dit doel, en het zal slechts een kwestie van tijd zijn totdat wonderen beginnen te gebeuren.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Inspiratie

Als inspiratie zich vandaag aandient is dit het moment om de inspiratie te volgen waar je al enige tijd mee rondloopt. Of je te openen zodat je geinspireerd kunt worden om het vervolgens te gebruiken. Ook jij bent een Goddelijk wezen dat elke dag via het hart geinspireerd wordt om te komen tot je meest prachtige zelf. Volg en wees een schepper !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels