Al mijn gedachten zijn gericht op mijn hoogste goed.

Waar je je op focust is wat je creëert, dus besteed al je aandacht aan gedachten die prachtig, waardevol en liefdevol zijn. Het is tijd om je aandacht en passie op één ding te richten, in plaats van het te verdelen in meerdere richtingen.

Je ziel wilt dat je weet: Wat je om je heen ziet is het resultaat van waar je je op focust. Wanneer je je gedachten focust op het goede, dan trek je positieve ervaringen en mensen aan; maar wanneer je je focus richt op hetgeen dat niet werkt, dan creëer je juist nog meer ongewenste situaties. Als je niet tevreden bent met de richting waarin je leven loopt, concentreer je dan op wat je verlangt - niet op wat je niet wilt. Verzamel je innerlijke energie om innerlijke kracht te ontwikkelen en focus je op één ding. Wanneer je aandacht naar meerdere dingen uitgaat dan vermindert dat je kracht. Focus je aandacht op je carrière, je relatie, je hobby of iets waar je erg gepassioneerd over bent. Verminder activiteiten die niet essentieel zijn voor het bereiken van dit doel, en het zal slechts een kwestie van tijd zijn totdat wonderen beginnen te gebeuren.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Psychic Medium - SoulReader - Luisterend Oor: Gespecialiseerd in relatiebegeleiding. Vaardig in het lezen van mensen en situaties.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Helderziend magnetiseur, kristalmeester en coach. Bent u benieuwd naar wat 2020 voor u in petto heeft?

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'FOCUS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !