FocusUitleg over orakelkaart `Focus`


Waar je je op focust is wat je creëert, dus besteed al je aandacht aan gedachten die prachtig, waardevol en liefdevol zijn. Het is tijd om je aandacht en passie op één ding te richten, in plaats van het te verdelen in meerdere richtingen. Je ziel wilt dat je weet: Wat je om je heen ziet is het resultaat van waar je je op focust. Wanneer je je gedachten focust op het goede, dan trek je positieve ervaringen en mensen aan; maar wanneer je je focus richt op hetgeen dat niet werkt, dan creëer je juist nog meer ongewenste situaties. Als je niet tevreden bent met de richting waarin je leven loopt, concentreer je dan op wat je verlangt - niet op wat je niet wilt. Verzamel je innerlijke energie om innerlijke kracht te ontwikkelen en focus je op één ding. Wanneer je aandacht naar meerdere dingen uitgaat dan vermindert dat je kracht. Focus je aandacht op je carrière, je relatie, je hobby of iets waar je erg gepassioneerd over bent. Verminder activiteiten die niet essentieel zijn voor het bereiken van dit doel, en het zal slechts een kwestie van tijd zijn totdat wonderen beginnen te gebeuren.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels