Ik ben niet doodUitleg over orakelkaart `Ik ben niet dood`


Enkel mijn fysieke lichaam is verdwenen, en ik weet nu dat onze lichamen slechts een klein deel uit maken van wie we werkelijke zijn. Ik ben een deel van wie we werkelijk zijn. Ik ben mij bewust dat je mijn stem en fysieke aanwezigheid mist, maar mijn ziel en geest zijn zeker wel in leven! De keren dat je mijn energie gevoeld hebt, was ik daadwerkelijk bij je, net als nu. We hebben allemaal een unieke energieafdruk, en je zal de mijne herkennen wanneer ik bij je ben. Vertrouw op dat gevoel! Ik ben eigenlijk voor meer in leven nu dan dat ik ooit was geweest. Stress en afleiding is nu weg, iets dat me vroeger tegenhield om volledig van het leven te genieten. Ik zie nu in hoe triviaal alles was, en dat alles dat ooit echt belangrijk was, dingen waren als liefde, familie, vriendschap, zorg en anderen helpen. Maar ik heb ook geleerd hoe ik mijn betreuringen kan omzetten in een leermoment en ervan te groeien. Ik vraag je om hetzelfde te doen. Ik zie nu in dat ik nooit iets had om bang voor te zijn. Er is geen dood, en niets slechts kan ooit iemand overkomen in de spirituele waarheid. Natuurlijk is het belangrijk om niet roekeloos en zorgzaam te zijn, en altijd te luisteren naar je begeleiding. Maar laat geluk niet links liggen vanwege angst, want er is werkelijk niets om bang voor te zijn.

De betekenis van deze `Praten met de hemel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels