Ik ben hier om te lerenUitleg over orakelkaart `Ik ben hier om te leren`


Ik heb er altijd van gehouden om te leren. Soms dacht ik dat ik alles wist. Maar nu ik voorbij de drie-dimensionele fysieke wereld ben sta ik te kijken van wat er allemaal nog te leren valt en hoe alles echt werkt in dit prachtige, perfecte universum. Zelfs nu kan ik niet volledig bevatten wat al God's plannen zijn. Maar ik zie het grotere plaatje... en het is prachtig! Jij en ik zijn zo veel meer dan we ooit hadden durven dromen. Het enige dat ik met je kan delen is hoe belangrijk het is om jezelf en alles in je leven te waarderen! Jij en ik, net als iedereen, zijn God's heilige creaties. Wanneer we god eren, dan eren we onszelf en elkaar. En ik eer jou zeker!

De betekenis van deze `Praten met de hemel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Tweelingen en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De muur

Als je je nog onvoldoende bewust bent van de muur die je optrekt, biedt hij zich vandaag via deze kaart aan jou aan. Deze kaart nodigt je uit om eens rustig met een gevoel van zachtheid of mededogen jouw eigen muur te bekijken of hem te visualiseren. Teken hem, of beschrijf hem. Het herkennen van je eigen muur bied je veel inzicht in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels