Aartsengel St. MichaelUitleg over orakelkaart `Aartsengel St. Michael`


De lessen van de oplopende en aflopende pyramide, bekend als de merkabah, is een pefecte balans tussen aarde en hemel. Aartsengel St. Michael vertelt ons dat de beheersers van de aarde en de hemel, ziel en materie, lichaam en geest zelf ook een ware meester worden. Iedere dag wat aandacht aan je dieet, meditatie, gebeden en lichaamsbeweging zal je helpen te triomferen over de lessen die de hemel en aarde ons hebben gegeven in de vorm van obstakels.

De betekenis van deze `Mystic Angels Orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels