Aartsengel St. MichaelUitleg over orakelkaart `Aartsengel St. Michael`


De lessen van de oplopende en aflopende pyramide, bekend als de merkabah, is een pefecte balans tussen aarde en hemel. Aartsengel St. Michael vertelt ons dat de beheersers van de aarde en de hemel, ziel en materie, lichaam en geest zelf ook een ware meester worden. Iedere dag wat aandacht aan je dieet, meditatie, gebeden en lichaamsbeweging zal je helpen te triomferen over de lessen die de hemel en aarde ons hebben gegeven in de vorm van obstakels.

De betekenis van deze `Mystic Angels Orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels