Aartsengel ArielUitleg over orakelkaart `Aartsengel Ariel`


Gaia, onze Moeder Aarde is de meest glorieuze Engel. Ze steunt ons, voedt ons, geeft ons onderdak en koestert ons met de pracht van haar majestueuze bergen, glooiende prairies, magnifieke woestijnen en haar eindeloze oceanen, rivieren en zeeën. Aartsengel Ariel komt je vertellen dat Gaia je roept voor een dichtere band met haar. Door een tuintje aan te planten, met blote voeten te lopen op haar stranden of grassige huid, zul je Moeder Aarde tot je horen spreken. Door te zwemmen in haar wateren houdt ze je zachtaardig vast terwijl ze het Moederlied zingt. Gaia nodigt je uit voor haar aardse leerschool. De speelplaats wacht op je!

De betekenis van deze `Mystic Angels Orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels