Aartsengel CassielUitleg over orakelkaart `Aartsengel Cassiel`


Welvaart wordt gemeten door degene die genoeg ontvangt. Aartengel Cassiel brengt een bericht van prachtige overvloed. Of het nou een overvloed aan gezondheid, geluk, tevredenheid, liefde, geld of avontuur is, het maakt niet uit, deze Waterman Aartsengel helpt je het te bezitten. Door haar te vragen je naar deze plek te leiden, moet je open staan voor de manier waarop het Universum kan reageren. Je vooringenomen opvattingen en overtuigingen zal je moeten loslaten voor deze rit. Het is tijd om het stuur los te laten en mee te liften met deze rit van overvloed en vreugde.

De betekenis van deze `Mystic Angels Orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels