Aartsengel CamaelUitleg over orakelkaart `Aartsengel Camael`


Wees zelfverzekerd van wie je bent en in je vermogen om de richting van je leven te bepalen. Je bent niet op aarde gekomen om slaaf te zijn van een levensvisie die anderen van je hebben. Aartsengel Camael komt je helpen te herinneren dat de doelen en dromen die je hebt gezet voor jezelf met vol enthousiasme gesteund worden door het Universum, je Beschermengel en je spirituele begeleiders. Ze geloven in je en in de pracht van je dromen. Ga ervoor!

De betekenis van deze `Mystic Angels Orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels