Eekhoorn... Verzamelaar van honderden noten, jij weet precies het aantal te begroten. Ook ik wil slechts nemen waaruit mijn behoefte bestaat, vertrouwend dat Groot Mysterie zal oogsten het zaad.

Verzamelen

Eekhoorn leert je om van tevoren plannen te maken voor de winter, wanneer de bomen kaal zijn en er allang geen noten meer te vinden zijn. De kracht van Eekhoorn kan op vele manieren tot uiting komen, aangezien de aard van die in bont geklede schepsel vele facetten heeft. Menig wanhopig jager is door het grillige gedrag van Eekhoorn al in het nauw gebracht. Het spreekt dus vanzelf dat het zo zijn voordelen heeft om met de snelheid van het licht rondjes op een tak te kunnen rennen. Dit grillige gedrag kan echter behoorlijk zenuwslopend zijn als je te maken krijgt met mensen met de kracht van Eekhoorn. Je kunt compleet gek worden als je probeert hen dusdanig te kalmeren dat er iets uit hun vingers komt.

De kracht van Eekhoorn is een grote gave. Je leert ervan hoe je energie moet verzamelen en opslaan voor tijden van nood. Je leert ervan dat je iets moet bewaren voor later, of het nu gaat om een oordeel, een mening, een spaarrekening, kaarsen of extra voedsel. In een notendop: Eekhoorn is de Padvinder van het dierenrijk - altijd voorbereid.

In de wereld van deze zaterdag, waarin veranderingen razendsnel plaatsvinden en het geluk zich van de ene op de andere dag tegen je kan keren, is het wijs je op de toekomst voor te bereiden. In alle voorspellingen is sprake van het einde van het millennium en de veranderingen die dit zal meebrengen. De kracht van Eekhoorn is een vriendelijke kracht, zeker gezien in het licht van eventuele toekomstige regenachtige dagen. De boodschap van Eekhoorn is dat je voorbereid moet zijn, maar dat je dit niet moet overdrijven. Houd genoeg van jezelf om te verzamelen waaraan je in tijden van schaarste behoefte zult hebben, zelfs als die tijd nooit komt.

Als Eekhoorn deze zaterdag in je kaarten is gerend, kan het zijn dat je gezegd wordt je toekomst eer aan te doen door je voor te bereiden op verandering. De boodschap kan zijn dat je het gewicht van je last moet verlagen als je te veel dingen hebt verzameld waar je niets aan hebt. Tot deze 'dingen' kunnen gedachten behoren, zorgen, spanningen, stress, of hebbedingentjes die al jaren stuk zijn. Bij verzamelen dient sprake te zijn van evenwicht; zo nu en dan zul je afstand moeten doen van iets dat je hebt verzameld. Ga naar een winkel van het Leger des Heils, en geeft de hebbedingetjes aan iemand die er nog iets mee kan doen. Als iets je geen mogelijkheid tot groei meer biedt, is het tijd om los te laten.

Eekhoorn heeft nog een les te leren, die je op alles kan voorbereiden. Je moet dan wel het voor de hand liggende in acht nemen. Deze les heeft te maken met de veilige plek waar je je schatten moet bewaren. Deze veilige plek wordt gevormd door een sereen hart en een serene geest. De schatten die er opgeslagen worden, zijn wijsheid en zorgzaamheid. De energie die je hebt verzameld, zullen je hart en geest verlossen, waardoor je zult weten dat er voor alles te zijner tijd gezorgd zal worden. Pas die toe op je angsten voor de toekomst en ze zullen verdwijnen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium 8 jaar werk ervaring in het vak . Accurate en duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Helderziend magnetiseur, kristalmeester en coach. Bent u benieuwd naar wat 2020 voor u in petto heeft? Nu voorjaarskorting!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sisi SISI

Heldervoelend, helderwetend kaartlegster, Relatie/liefdes Coach, Motivatie Coach, Healing op afstand

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1815 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EEKHOORN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !