DierenUitleg over orakelkaart `Dieren`


Deze kaart heb je getrokken omdat je levensdoel het werken met dieren inhoudt. Je houdt van ze, en zij houden van jou. Je begrijpt en waardeert hun goedmoedigheid en je komt regelmatig op voor hun rechten. In feite voel je levende schepsels aan en hebt je contact met ze. De kaart laat zien dat je vertrouwen moet hebben in deze intuïtieve inzichten, en je innerlijke leiding over de manier waarop je in contact komt met het rijk van de dieren. Welke carrière je ook kiest, het zal in je voordeel werken wanneer je er ook dieren inpast. Je kunt bijvoorbeeld je lievelingsdier in je winkel houden of op kantoor. Dat zal ieders hart openen en iedereen vreugde geven. Je kunt ook vrijwilligerswerk gaan doen met dieren, lid worden van het dierenasiel, of anderen wijzen op de rechten van dieren. Door jouw contactmogelijkheden met dieren kun je ook genieten van het zorgen voor een dier. De lijst van carrièremogelijkheden op dit gebied is groot, dus wees er zeker van dat je tijd in de natuur doorbrengt, en ruim aandacht geeft aan je opties.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels