CreativiteitUitleg over orakelkaart `Creativiteit`


Je hebt deze kaart getrokken omdat je je vermoedelijk vastgelopen en geblokkeerd voelt. De engelen begeleiden je om je bewust te worden van je creativiteit. Ga je zonder uitstel met kunst of een vak bezighouden. Deze artistieke poging hoef je niet aan anderen te laten zien of te vertellen, het is niet per se het eindproduct van je levensdoel. Je op een creatieve manier uiten is belangrijk - niet de vorm ervan. Wanneer je met licht, geluid, kleur of muziek werkt, gaat je geest naar hogere sferen, waardoor je je goddelijke leiding beter kunt horen. Het uitzenden van liefde en licht is een creatieve manier om je uit te drukken. Dit stelt je in staat om veelvuldig in verbinding te komen met God en de engelen. Dus terwijl je schildert, musiceert, naait, sieraden maakt, bloemen schikt, of wat dan ook, je krijgt schitterende ideeën die verband houden met je levensdoel. Het is belangrijk om, zonder aarzelen en zonder uitstel, actie te ondernemen en je niet te laten weerhouden door de vraag welke artistieke vorm je aan je besluit moet geven. Perfectie is een deel van je oorspronkelijke blokkade en die moet je op een artistieke manier doorbreken. Dus: neem een penseel ter hand en laat de heling van je innerlijk beginnen!

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels