Ik dank voor al het succes dat ik op mijn pad heb. Alles wat ik doe is een co-creatie met mijn hogere zelf en met het universele licht van de liefde. Ik blijf gefocust op mijn droom. Wat ik me voorstel kan ik cre├źren. Ik ben dankbaar voor wat ik heb bereikt.

Je zult spoedig een doel bereiken, dat je jezelf had gesteld. Je harde werken en je volharding gaan vruchten afwerpen. Weet dat je alle succes dat op komst is ook verdient. Erken dit dan ook rustig voor jezelf als je blij bent met wat je hebt bereikt. Dank de Aarde en het Universum voor deze zegening, in de wetenschap dat alles wat je doet een co-creatie is met hogere machten. Richt dan je aandacht weer op wat er voor je ligt. Verlies je oorspronkelijke doel niet uit het oog. Dit is alleen nog maar het begin. Als je gefocust blijft op jouw droom kun je nog veel meer bereiken. Denk aan wat echt belangrijk voor je is. Misschien is het nuttig om jezelf een nieuw doel te stellen om naar toe te werken. Dit kon wel eens tot meer voldoening leiden dan je je kunt voorstellen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Lieve Habibi LIEVE HABIBI

Helderziende van bij de geboorte, Ik geef antwoord op elke vraag! Ik sta u bij met raad en daad, maar let wel: ik kan wel heksen, maar niet toveren!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1700 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Diana Rozemeijer DIANA ROZEMEIJER

ZielskrachtCoach - Zielsverwanten/tweelingzielen - Heldervoelend - Helderwetend - Healing op afstand (ook dieren) - Lenormandkaarten

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1415 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Janny JANNY

Spirituele Coach, bekend van tv. Ik ben heldervoelend en met mijn Zodiakkaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1300 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SUCCES' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !