Einde van de WinterUitleg over orakelkaart `Einde van de Winter`


Deze kaart staat voor wedergeboorte, herstel en nieuwe groei. Je weet het misschien niet, maar de cyclus is al begonnen. Een koude, grijze periode loopt in je leven op zijn eind, er begint een nieuw seizoen. Net als bij deze boomvrouw op deze kaart, worden de eerste tekenen van de lente zichtbaar. De eerste uitlopers zijn al te zien, en nu zullen de nieuwe knoppen gauw tot bloei komen, als ze gebaad zijn in zonlicht. Er staan je veel mooie dingen te wachten. Nieuwe mogelijkheden doen zich soms geheel onverwacht voor. Als dat gebeurt, omarm ze dan. Aarzel niet, want dit is jouw moment om te schitteren. Het is een voorspoedige en gelukkige tijd voor je. Dingen die eerder niet mogelijk waren zijn dat nu wel. Deuren die eerder gesloten waren openen zich nu. Deze kaart betekent ook reizen, en positieve resultaten.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels