Ga eens na waar je jouw energie aan geeft, de energie van de mensen om je heen en de energie van je leefomgeving. Uit welke hoek komt de wind van verandering in je bewustzijn? Start het proces van vernieuwing om je voor te bereiden op wat je te wachten staat. Dat proces kan ook inhouden dat je het oude, dat geen doel meer heeft in je leven, opruimt. Het kan ook betekenen dat je oude gewoonten verandert en klaar bent om oude leefpatronen los te laten. Je kunt bijvoorbeeld echt voedsel gaan vermijden dat veel suikers bevat als je probeert overmatig suiker uit je dieet te schrappen. Zie dit als een periode van loslaten en die kun je gemakkelijk en op een aantrekkelijke manier tot stand brengen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jet JET

Krachtig medium-paragnost, inspirator, specialist stimulans voor jouw Pure IK, helderwetend helderziend, eenzaamheid, liefde, contact met overledenen

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Esther Smallegoor ESTHER SMALLEGOOR

Ik help je helderheid en inzicht te krijgen in jezelf, liefde, familie, relaties, werk en bedrijf met behulp van Tarot en Coaching.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1985 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Bas BAS

Heldervoelend - Helderwetend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction - Aartsengelenkaarten!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1891 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERLEG JE ENERGIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !