Verleg je energieUitleg over orakelkaart `Verleg je energie`


Ga eens na waar je jouw energie aan geeft, de energie van de mensen om je heen en de energie van je leefomgeving. Uit welke hoek komt de wind van verandering in je bewustzijn? Start het proces van vernieuwing om je voor te bereiden op wat je te wachten staat. Dat proces kan ook inhouden dat je het oude, dat geen doel meer heeft in je leven, opruimt. Het kan ook betekenen dat je oude gewoonten verandert en klaar bent om oude leefpatronen los te laten. Je kunt bijvoorbeeld echt voedsel gaan vermijden dat veel suikers bevat als je probeert overmatig suiker uit je dieet te schrappen. Zie dit als een periode van loslaten en die kun je gemakkelijk en op een aantrekkelijke manier tot stand brengen.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels