Verleg je energieUitleg over orakelkaart `Verleg je energie`


Ga eens na waar je jouw energie aan geeft, de energie van de mensen om je heen en de energie van je leefomgeving. Uit welke hoek komt de wind van verandering in je bewustzijn? Start het proces van vernieuwing om je voor te bereiden op wat je te wachten staat. Dat proces kan ook inhouden dat je het oude, dat geen doel meer heeft in je leven, opruimt. Het kan ook betekenen dat je oude gewoonten verandert en klaar bent om oude leefpatronen los te laten. Je kunt bijvoorbeeld echt voedsel gaan vermijden dat veel suikers bevat als je probeert overmatig suiker uit je dieet te schrappen. Zie dit als een periode van loslaten en die kun je gemakkelijk en op een aantrekkelijke manier tot stand brengen.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels