Verleg je energieUitleg over orakelkaart `Verleg je energie`


Ga eens na waar je jouw energie aan geeft, de energie van de mensen om je heen en de energie van je leefomgeving. Uit welke hoek komt de wind van verandering in je bewustzijn? Start het proces van vernieuwing om je voor te bereiden op wat je te wachten staat. Dat proces kan ook inhouden dat je het oude, dat geen doel meer heeft in je leven, opruimt. Het kan ook betekenen dat je oude gewoonten verandert en klaar bent om oude leefpatronen los te laten. Je kunt bijvoorbeeld echt voedsel gaan vermijden dat veel suikers bevat als je probeert overmatig suiker uit je dieet te schrappen. Zie dit als een periode van loslaten en die kun je gemakkelijk en op een aantrekkelijke manier tot stand brengen.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels