Verander van gedachten en gevoelens en bekijk de wereld om je heen eens vanuit een nieuw perspectief. Maak eens een overzicht van wat er aan de hand is. Wanneer je alleen al van standpunt verandert, zul je de hele situatie in een helderder licht gaan zien. Een andere koers wordt misschien duidelijk. Je kunt je gaan focussen op wat voor jou het belangrijkste is. Doe bewust een poging om boven de situatie te gaan staan. Als er op dit moment in je leven niets is wat je dwarszit, kijk dan eens of er iets is uit verleden dat nog niet is opgelost. Gebruik dezelfde manier om er boven te gaan staan met de bedoeling het te helen. Wanneer je eenmaal de dingen vanuit een ander standpunt kunt gaan zien, zul je een gevoel van vrede in jezelf kunnen ontdekken — een mooi resultaat!


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Dirkje DIRKJE

* Liefde & relatie * Spirituele ontwikkeling en ontwaken * Werken met de eigen energie * Tarot expert * Heldervoelend & helderwetend *

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1895 (€ 1.30 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mandalacoaching MANDALACOACHING

I work with professionals who want to be connected with themselves and be able to live out of their heart and the source of love and light.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1402 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'HOGEROP' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !