HogeropUitleg over orakelkaart `Hogerop`


Verander van gedachten en gevoelens en bekijk de wereld om je heen eens vanuit een nieuw perspectief. Maak eens een overzicht van wat er aan de hand is. Wanneer je alleen al van standpunt verandert, zul je de hele situatie in een helderder licht gaan zien. Een andere koers wordt misschien duidelijk. Je kunt je gaan focussen op wat voor jou het belangrijkste is. Doe bewust een poging om boven de situatie te gaan staan. Als er op dit moment in je leven niets is wat je dwarszit, kijk dan eens of er iets is uit verleden dat nog niet is opgelost. Gebruik dezelfde manier om er boven te gaan staan met de bedoeling het te helen. Wanneer je eenmaal de dingen vanuit een ander standpunt kunt gaan zien, zul je een gevoel van vrede in jezelf kunnen ontdekken — een mooi resultaat!

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels