Oneindige zegeningenUitleg over orakelkaart `Oneindige zegeningen`


Stel je open voor de onmetelijke gaven van de natuur en zie de werkelijkheid hier van in. Je wordt omgeven door liefhebbende energie. Liefde van het hoogste niveau wordt als een douche over jou en je leven heen gegoten. Tel je zegeningen en bedenk dat overal om je heen liefde is. Merk deze wonderen en zegeningen op omdat ze op een onverwachte manieren tevoorschijn komen, maar altijd op het gunstigste moment. Je leven gaat misschien niet altijd zoals je had gedacht, maar verwacht beslist wonderen.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels