Oneindige zegeningenUitleg over orakelkaart `Oneindige zegeningen`


Stel je open voor de onmetelijke gaven van de natuur en zie de werkelijkheid hier van in. Je wordt omgeven door liefhebbende energie. Liefde van het hoogste niveau wordt als een douche over jou en je leven heen gegoten. Tel je zegeningen en bedenk dat overal om je heen liefde is. Merk deze wonderen en zegeningen op omdat ze op een onverwachte manieren tevoorschijn komen, maar altijd op het gunstigste moment. Je leven gaat misschien niet altijd zoals je had gedacht, maar verwacht beslist wonderen.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Schorpioen en is 26 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels