Innerlijke waarhedenUitleg over orakelkaart `Innerlijke waarheden`


Je gevoelens gaan heel diep. Je gaat je gevoelens en je wensen duidelijker begrijpen. Spoedig zullen de volgende stappen op je pad zich gaan onthullen. Blijf alert op nieuwe gunstige gelegenheden die kunnen leiden naar het begin van nieuwe projecten of kunnen helpen bij lopende ondernemingen. Kijk om je heen en naar jezelf. Wees bereid om diep te gaan, omdat je juweeltjes van wijsheid en kennis zult vinden en je innerlijke stem zult horen. Dit alles wacht geduldig op je om je te helpen. De kristallen van de natuur worden diep in de aarde gemaakt. Ga diep, span je in, en ontdek je eigen schatten!

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels