Innerlijke waarhedenUitleg over orakelkaart `Innerlijke waarheden`


Je gevoelens gaan heel diep. Je gaat je gevoelens en je wensen duidelijker begrijpen. Spoedig zullen de volgende stappen op je pad zich gaan onthullen. Blijf alert op nieuwe gunstige gelegenheden die kunnen leiden naar het begin van nieuwe projecten of kunnen helpen bij lopende ondernemingen. Kijk om je heen en naar jezelf. Wees bereid om diep te gaan, omdat je juweeltjes van wijsheid en kennis zult vinden en je innerlijke stem zult horen. Dit alles wacht geduldig op je om je te helpen. De kristallen van de natuur worden diep in de aarde gemaakt. Ga diep, span je in, en ontdek je eigen schatten!

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Leeuw en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels