Erken de goede eigenschappen in anderen en toon openlijk je dankbaarheid hiervoor. Schrijf een bedankbriefje aan degenen die je hebben geholpen. Als iemand een erkenning verdient, laat dit dan ook een aan meerdere of collega weten, zodat hij of zij de erkenning krijgt die hij of zij verdient. De natuur schenkt ons voortdurend haar schoonheid die wij moeten waarderen. Het zien van de regenboog is een geschenk, en wanneer we de schoonheid van een regenboog zien is het de juiste tijd om dankbaar te zijn voor alle gaven in ons leven. Het is belangrijk om de positieve flow van dankbaarheid te laten ontstaan, deze kan ook vreugde in het leven van een ander brengen. Door dit te doen verminder je niet alleen je stress, maar krijg je ook het gevoel dat je vertrouwen en liefde in je leven brengt.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Dirkje DIRKJE

* Liefde & relatie * Spirituele ontwikkeling en ontwaken * Werken met de eigen energie * Tarot expert * Heldervoelend & helderwetend *

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1895 (€ 1.30 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mandalacoaching MANDALACOACHING

I work with professionals who want to be connected with themselves and be able to live out of their heart and the source of love and light.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1402 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DANKBAARHEID EN WAARDERING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !