Dankbaarheid en waarderingUitleg over orakelkaart `Dankbaarheid en waardering`


Erken de goede eigenschappen in anderen en toon openlijk je dankbaarheid hiervoor. Schrijf een bedankbriefje aan degenen die je hebben geholpen. Als iemand een erkenning verdient, laat dit dan ook een aan meerdere of collega weten, zodat hij of zij de erkenning krijgt die hij of zij verdient. De natuur schenkt ons voortdurend haar schoonheid die wij moeten waarderen. Het zien van de regenboog is een geschenk, en wanneer we de schoonheid van een regenboog zien is het de juiste tijd om dankbaar te zijn voor alle gaven in ons leven. Het is belangrijk om de positieve flow van dankbaarheid te laten ontstaan, deze kan ook vreugde in het leven van een ander brengen. Door dit te doen verminder je niet alleen je stress, maar krijg je ook het gevoel dat je vertrouwen en liefde in je leven brengt.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Schorpioen en is 26 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels