Het Oosten (Wabun)Uitleg over orakelkaart `Het Oosten (Wabun)`


Wanneer je naar het oosten kijkt en de zon ziet opkomen, voel dan het geschenk van inspiratie in je groeien. Wees je bewust van een nieuw pad dat voor je opdoemt. Wees je goed bewust van je gedachten en de energie die uiteindelijk je toekomst vorm zal geven als een zichzelf vervullende profetie, voordat je de eerste stap neemt. Laat de passie en de inspiratie van de kaart van Het Oosten je de impuls geven voor een nieuw begin en een nieuwe horizon. De wintermaanden van innerlijke re?ectie en rust zijn voorbij. Het is nu lente en het is tijd om nieuwe plannen te maken. Begin met de aarde voor te bereiden en nieuwe zaden voor de dag van morgen te planten. Het Oosten betekent dat zich nieuwe mogelijkheden gaan voordoen voor jou, dus wees zo dapper om ze aan te grijpen. Het geeft niet waar ons verleden ons naartoe heeft gebracht, we hebben altijd de keuze om opnieuw te beginnen. De kaart van Het Oosten herinnert ons er aan dat verandering ons dichterbij datgene waartoe we ons geroepen voelen kan brengen. Iedere dag bevat een mogelijkheid voor groei, en elk moment is een geschenk van het leven.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels