Het Noorden (Waboose)Uitleg over orakelkaart `Het Noorden (Waboose)`


Er staat je een periode van grote kennis te wachten. Je hebt je een nieuw doel gesteld en innerlijk vertrouwen gekregen over jezelf en over wat je kunt. Dit vertrouwen komt niet voort uit je ego. Het heeft zich gedurende de laatste 'tijd ontwikkeld, met geduld en geestelijke inspanning van degene die zoekt. De kaart van het Noorden geeft een mooie acceptatie van je talenten aan en de bereidheid om deze met anderen te delen. Het seizoen van het Noorden is de winter, dat suggereert dat je een zekere vorm van voltooiing hebt bereikt, die je vrede geeft. Je verbinding met het goddelijke blijft groeien en de spirituele aspecten van je leven krijgen een nieuwe betekenis. Synchroniciteit, gebedsdiensten, meditatie, het waarderen van de natuur, compassie en verstandig counselen zijn allemaal aspecten van de kaart van het Noorden. De zuivering vindt heel subtiel van binnen plaats door de onzichtbare draad die ons verbindt met het scheppingsnetwerk. Deze staat van verlichting neemt de kleuren aan van de regenboogkrijger. Leer en accepteer het verschil tussen het ontvangen van informatie en het ontvangen van ware wijsheid.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels