Watermeloen



Uitleg over orakelkaart `Watermeloen`


Een watermeloen heeft de kleur van zachtheid, vriendelijkheid en mededogen. Het moedigt genegenheid, zelfacceptatie en vriendelijkheid aan. Watermeloen betekent plezier en kan ervoor zorgen dat je innerlijk kind verschijnt. Het helpt mensen die zichzelf onderschatten, die zich alleen voelen, of bedroefd. Watermeloen moedigt ook aan tot edelmoedigheid, helen en begrip. Laat de stralen van watermeloen je bewust worden van je leuke, vrolijke, speelse aard.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


Orakelkaarten



Jouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels