RoodUitleg over orakelkaart `Rood`


Rood bevat oneindig veel energie, levenslust en kracht. Het kan je helpen bij het aantrekken van geld en welvaart in je leven. Het is een krachtig middel voor het helen van kwalen van het bloed en het verbeteren van de bloedsomloop. Rood werd in vroeger tijden al gebruikt voor het helen van kwalen, rauwe plekjes en om wonden te drogen, koude plekken van je lichaam te verwarmen en de pijn te verminderen. Rood helpt om de adrenaline in je bloed vrij te laten en stimuleert geestelijke en lichamelijke energie. Rood is daardoor een goede helper bij het oplossen van een depressie. Gebruik een rood zwaard van licht om je op alle niveaus te verbeteren.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels