RoodUitleg over orakelkaart `Rood`


Rood bevat oneindig veel energie, levenslust en kracht. Het kan je helpen bij het aantrekken van geld en welvaart in je leven. Het is een krachtig middel voor het helen van kwalen van het bloed en het verbeteren van de bloedsomloop. Rood werd in vroeger tijden al gebruikt voor het helen van kwalen, rauwe plekjes en om wonden te drogen, koude plekken van je lichaam te verwarmen en de pijn te verminderen. Rood helpt om de adrenaline in je bloed vrij te laten en stimuleert geestelijke en lichamelijke energie. Rood is daardoor een goede helper bij het oplossen van een depressie. Gebruik een rood zwaard van licht om je op alle niveaus te verbeteren.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels