Venus van AnahataUitleg over orakelkaart `Venus van Anahata`


Venus is de planeet van ons hartchakra. Liefde en hart zijn voor iedereen een vanzelfsprekende eenheid. Jouw hartchakra kan zich voeden met de energie van Venus. Stel je hart ervoor open en Venus zal geven. Wat is er mooier dan de wereld tegemoet te treden met een liefdevol hart? Het kan je helpen onoverkomelijke persoonlijke drempels te overwinnen in je relaties. Of het nu je partner is of een vriendschappelijke of zakelijke relatie, door de invloed van Venus zul je meer kunnen geven. Dat maakt je toegankelijker voor de ander, die dat als weldadig en ontspannend zal ervaren. Meestal werkt dit als een spiegel: jouw Venus-invloed in je Anahata-energie wordt gereflecteerd, waardoor er wederzijds drempels wegvallen. De energie van Venus stimuleert dus niet alleen het geven, ze creëert ook een evenwicht in geven en nemen - een van de krachten van deze vrouwelijke planeet, want creativiteit hoort bij haar. Het scheppende in de kunsten is haar passie. Creaties tot stand brengen die het hart raken, op welke denkbare manier dan ook. Met als motor de liefde voor het onderwerp en de materie. Deze liefdevolle creativiteit van Venus zal voedzaam zijn voor de energie van Anahata. Hoe meer je vanuit je hart gaat werken, des te meer zul je ervaren datje makkelijker over vooringenomen stellingen heen kunt stappen. Niet meer alleen gericht op het 'ik' zul je je beter in de energie van de ander kunnen verplaatsen. De mens is natuurlijk al het mooiste kunstwerk van de schepping en verdient daardoor dat we ons inzetten voor een 'hart'elijke benadering. Dat dat niet altijd lukt, heeft de geschiedenis wel bewezen, wat niet wegneemt dat we steeds met nieuw initiatief moeten trachten dat te veranderen. En de liefde van het hart is tot heel veel in staat, ook naar onszelf. Want zijn we eenmaal in staat om te geven, dan wordt die relatie, dus tussen de ontvanger en jezelf, intenser en meer open. Het zal je hart verwarmen. De Anahata-energie gaat dan creëren door de liefde, de meest oprechte vorm die er is. Concentreer je op Venus en wees Venus, ontsluit Anahata voor haar. Visualiseer in je geest hoe zich vanuit je hart een krachtige bundel van goud licht ontplooit en zet diegene in dit schijnsel met wie een drempel moet worden geslecht. Dit bijna goddelijke spotlicht maakt zacht. Scherp verliest zijn kracht en hart verandert van structuur. Jouw durf voor deze daad zal zijn als een kus van Venus en jullie beider hart ontsluiten.

De betekenis van deze `Chakra orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Schorpioen en is 26 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels