Stenen van VishuddhaUitleg over orakelkaart `Stenen van Vishuddha`


De stenen van Vishuddha zijn onze helpers bij het communiceren. Turkoois is een prachtige blauwe steen met een zweem naar groen. Blauw is de kleur van ons keelchakra. Het is een beschermende steen, vandaar dat zij vaak is verwerkt in sieraden en amuletten om de hals. Turkoois geeft rust. Rust bij geestelijke problemen die het evenwicht of de communicatie tussen lichaam en geest kunnen verstoren. Negatieve invloeden of trillingen van buiten, waar je in je keelchakra extra gevoelig voor bent, worden door Turkoois afgeschermd. Niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk letsel wordt door haar invloed afgezwakt. Deze steen wordt daarom sinds oeroude tijden zeer op waarde geschat. Chalcedoon heeft een kalmerende en rustgevende invloed op de streek rond ons keelgebied. Ze kan onze zenuwen beteugelen, die remmend kunnen werken als wij verbaal willen communiceren. Verbaal is natuurlijk maar één van de verschillende wijzen waarop we dit kunnen doen. Je innerlijke stem kun je bijvoorbeeld wel gewaarworden in je hogere bewustzijn, maar niet horen. Een dialoog met jezelf aangaan is als gesprek voor anderen niet op te vangen. Chalcedoon kan je juist in deze aspecten van communicatie krachtig terzijde staan en geeft zelfs richting in je zoektocht naar een spirituele interactie met meer diepgang. Met Amazoniet krijgt onze durf weer een zetje. Amazoniet ontspant ons geestelijk en vanuit die verkregen rust is er ruimte voor een meer extraverte opstelling. Onder haar hoede komt er geestelijke kracht vrij om je verhaal meer expressie en inhoud te geven. Je zult merken dat er in je onderbewuste een rijkdom verborgen ligt die je overdrachtelijk kunt maken. Laat je gerust geestelijk bij de hand nemen door Amazoniet. Vanuit deze ontwikkeling kan zich heel wel de mogelijkheid voordoen om jezelf stevig te durven neerzetten. Amazoniet verdiept je mogelijkheden die reeds sluimerend aanwezig zijn. En als daardoor de communicatie verbetert, zul je in de interactie met de ander een nieuwe groei doormaken.

De betekenis van deze `Chakra orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels