Stenen van AjnaUitleg over orakelkaart `Stenen van Ajna`


De stenen van Ajna helpen ons ons intuïtieve 'zelf' te ontdekken. Saffier is de steen die een brug kan slaan tussen onze ratio en onze geest. Door dit tot stand te brengen, ontstaat er een vorm van harmonie die weldadig rustgevend aanvoelt. Saffier werkt dus kalmerend op het voorhoofdchakra. Het goede in ons wordt erdoor naar boven gehaald en daarbij ook nog beschermd tegen negatieve krachten die het zouden kunnen belagen. Deze positieve groei werkt reinigend in je hele denken en doen. Dat opent een nieuwe levenshouding. Met Saffier kun je daardoor diepere vriendschappen gaan ontwikkelen. Door een zich meer openstellende geest en een intenser gevoel naar de ander toe. Met Saffier kun je ook heel ontspannen mediteren. Er kunnen dan zelfs innerlijke ervaringen ontstaan die duiden op een verdieping van je spiritualiteit. Lapis Lazuli is de steen die ons meer bewust laat worden van ons onderbewuste. Ons derde oog, niet zichtbaar voor onze 'normale' ogen, kan zijn blik naar binnen richten. Lapis Lazuli is daarin een krachtige begeleider. Vanouds wordt deze prachtige blauwe steen daardoor tot de heilige stenen gerekend, zij werd en wordt dan ook veel gedragen door ervaren yogi's en mystici. Lapis Lazuli heeft het vermogen om je te helpen tegen depressies. Bestrijd de onrust in je geest en breng haar weer in evenwicht. Waardoor je jezelf weer 'helder' kunt zien. Amethist werkt op onze geestelijke basis, met haar energie richt ze zich op het naar de oppervlakte brengen van een onzer grootste deugden: deemoed. Als we in staat zijn deze uit te dragen, kunnen we iets proeven van het 'goddelijke'! Amethist is een mystieke steen bij uitstek, dat zul je merken als zij in je onmiddellijke nabijheid is tijdens het mediteren. Verlies je in haar nevelachtige structuur, als van fijnstoffelijke sferen. Amethist is dan je vaardige metgezel op je spirituele reis.

De betekenis van deze `Chakra orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels