De Natuurbeleving van AjnaUitleg over orakelkaart `De Natuurbeleving van Ajna`


Ajna is het chakra van het derde oog. Ons innerlijke oog is een oog waarin de waarneming niet via het licht plaatsvindt, maar dat wel in staat is om licht te werpen op zaken die we niet kunnen waarnemen met onze 'wereldse' ogen. Ajna is het chakra waar onze ziel zetelt. Ons innerlijk of ons zelf dat geen tastbare vorm heeft, maar zich wel openbaart in ons gedrag en ons bewuste en onbewuste zijn. Ons derde oog is het oog van dat 'zijn'. Ajna wil ons leren meer kennis te maken met ons zijn, met de vele kwaliteiten die we in ons meedragen en onbenut laten. Ons derde oog is voor de vierde dimensie de ideale aanvulling op onze driedimensionale waarneming via onze fysieke ogen. Want niet alles is zoals het lijkt, er is en er gebeurt meer, achter het tastbare. Innerlijke drijfveren kunnen wereldse zaken verkeerd neerzetten, zoals de goochelaar die zijn open handen toont en de volgende seconde een duif uit het niets er de vrijheid mee geeft. Op het verkeerde been gezet, terwijl we juist door hem waren uitgenodigd om alles haarfijn waar te nemen. De goochelaar is een meester in het afleiden, hij werkt met illusies. Illusies kunnen zich ook voordoen in menselijk gedrag - intermenselijk verkeer. Ons derde oog geeft ons de mogelijkheid om meer op onze intuïtie te gaan vertrouwen en bijvoorbeeld eventuele illusies te leren onderkennen. Worden we bewust of onbewust afgeleid, of willen we zelf de dingen in een ander perspectief zien? Neem eens wat meer de tijd om je intuïtie te laten spreken. Het prachtige diffuse licht van de maan tegen de nachtelijke hemel wordt bij wat langer kijken ernaar steeds helderder. Eenmaal gewend aan het ingetogen schijnsel blijkt op den duur het licht steeds meer aan kracht te winnen, waardoor we in het donker om ons heen steeds meer gaan waarnemen. Dat is wat Ajna ons wil zeggen: ons innerlijk in het donker heeft het vermogen om zaken uit te lichten die we veelal hebben verborgen. Laat je derde oog erop schijnen en een nieuwe, rijke, onbevroede wereld zal je deel worden. Jasmijnolie schept door haar zoete geur een heerlijke wereld om je heen. Een volheid van beleving, alsof ze de unieke rijkdom van je innerlijke zelf uit wil dragen. Door wat Jasmijnolie te verdampen versterk je de boodschap van Ajna. Gebruik de energie van je intuïtie, geef haar de tijd en luister eerlijk en breng zo een nieuwe dimensie van inzicht in je bestaan. De bloem was er al, maar je wat vergeten over de blaadjes te wrijven om haar heerlijke geur te bevrijden.

De betekenis van deze `Chakra orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels