VooruitgangUitleg over orakelkaart `Vooruitgang`


Dit is een tijd of een moment van verandering in de fysieke sfeer. Het is mogelijk dat dit inhoudt dat er enkele grote beslissingen genomen moeten worden. Dit kan te maken hebben met verandering van werk, een beslissende keuze in je carrière, het beginnen of het beëindigen van een relatie, verhuizen naar een andere plek. Je moet in elk geval enkele keuzes maken. Heb vertrouwen dat je de juiste keuzes maakt. Je gidsen zijn bezig je te helpen om daar helderheid over te krijgen, en vooruit te gaan op je levenspad. Wees eerlijk tegenover jezelf en volg de stem van je hart. Deze veranderingen zijn absoluut gunstig, zowel fysiek als spiritueel.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels