VooruitgangUitleg over orakelkaart `Vooruitgang`


Dit is een tijd of een moment van verandering in de fysieke sfeer. Het is mogelijk dat dit inhoudt dat er enkele grote beslissingen genomen moeten worden. Dit kan te maken hebben met verandering van werk, een beslissende keuze in je carrière, het beginnen of het beëindigen van een relatie, verhuizen naar een andere plek. Je moet in elk geval enkele keuzes maken. Heb vertrouwen dat je de juiste keuzes maakt. Je gidsen zijn bezig je te helpen om daar helderheid over te krijgen, en vooruit te gaan op je levenspad. Wees eerlijk tegenover jezelf en volg de stem van je hart. Deze veranderingen zijn absoluut gunstig, zowel fysiek als spiritueel.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels