De geest van je hartUitleg over orakelkaart `De geest van je hart`


Leren leven en werken vanuit ons hart is een van de belangrijkste dingen die we kunnen doen. Het is nu tijd om je hartchakra helemaal te activeren. De Bron vraagt je de tijd te nemen om in je hartenergie te komen en te blijven. Oefen je in het door je hart ademen terwijl je mediteert, Voel de liefdevolle energie als je inademt, en laat die je vullen. Laat ook je uitademing vol liefde zijn, en voel hoe die liefde de ruimte om je heen vult. Door dit elke dag te oefenen word je één met de geest van je hart, en werk en leef je altijd vanuit liefde.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels