De geest van je hartUitleg over orakelkaart `De geest van je hart`


Leren leven en werken vanuit ons hart is een van de belangrijkste dingen die we kunnen doen. Het is nu tijd om je hartchakra helemaal te activeren. De Bron vraagt je de tijd te nemen om in je hartenergie te komen en te blijven. Oefen je in het door je hart ademen terwijl je mediteert, Voel de liefdevolle energie als je inademt, en laat die je vullen. Laat ook je uitademing vol liefde zijn, en voel hoe die liefde de ruimte om je heen vult. Door dit elke dag te oefenen word je één met de geest van je hart, en werk en leef je altijd vanuit liefde.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels