Kijk dieperUitleg over orakelkaart `Kijk dieper`


Je staat op de drempel van een nieuw perspectief. Je bent in staat om door de buitenkant heen te kijken, en op een dieper niveau te begrijpen wat er gebeurt. Dit geldt niet alleen voor je eigen leven, maar ook voor het begrijpen van andere mensen. Je merkt nu zelfs het kleinste detail op, en je ziet het energetische patroon in wat er gebeurt. Je gaat steeds meer de consequenties zien van je beslissingen, zowel de positieve als de negatieve, en waar dat toe leidt. Dit maakt dat je anderen goede en wijze raad kunt geven, en dat je je eigen leven in de juiste richting kunt sturen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels