Kijk dieperUitleg over orakelkaart `Kijk dieper`


Je staat op de drempel van een nieuw perspectief. Je bent in staat om door de buitenkant heen te kijken, en op een dieper niveau te begrijpen wat er gebeurt. Dit geldt niet alleen voor je eigen leven, maar ook voor het begrijpen van andere mensen. Je merkt nu zelfs het kleinste detail op, en je ziet het energetische patroon in wat er gebeurt. Je gaat steeds meer de consequenties zien van je beslissingen, zowel de positieve als de negatieve, en waar dat toe leidt. Dit maakt dat je anderen goede en wijze raad kunt geven, en dat je je eigen leven in de juiste richting kunt sturen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels