DierbarenUitleg over orakelkaart `Dierbaren`


Je vrienden en je dierbaren die al naar de andere wereld zijn overgegaan, laten je weten dat ze bij je zijn. Zij omringen je met hun liefdevolle energie, en ze vragen je om vrede en rust te vinden in je hart en je geest omtrent hun overlijden. Zij leven, en ze vinden vreugde aan die andere kant. En ze wensen van harte dat jij je vredig voelt in deze wereld. Zij vragen je de pijnlijke gevoelens die je nog hebt los te laten, en hun liefdevolle aanwezigheid binnen te laten in je hart, zodat je vrede en rust zult vinden. Voel hun liefdevolle energie en wees blij met de gift van het leven op Aarde.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels