DierbarenUitleg over orakelkaart `Dierbaren`


Je vrienden en je dierbaren die al naar de andere wereld zijn overgegaan, laten je weten dat ze bij je zijn. Zij omringen je met hun liefdevolle energie, en ze vragen je om vrede en rust te vinden in je hart en je geest omtrent hun overlijden. Zij leven, en ze vinden vreugde aan die andere kant. En ze wensen van harte dat jij je vredig voelt in deze wereld. Zij vragen je de pijnlijke gevoelens die je nog hebt los te laten, en hun liefdevolle aanwezigheid binnen te laten in je hart, zodat je vrede en rust zult vinden. Voel hun liefdevolle energie en wees blij met de gift van het leven op Aarde.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels