Zonsopkomst - Nieuw BeginUitleg over orakelkaart `Zonsopkomst - Nieuw Begin`


Het is tijd om afscheid te nemen van het oude en het nieuwe te begroeten. Laat overtuigingen en weerstand los. Dit is jouw kans om dat project waar je al een tijdje aan denkt verder te ontwikkelen. Ga dat avontuur aan waar je altijd al van gedroomd hebt en neem de risico's bij het inwijden van hetgeen je jezelf verteld hebt te gaan doen. Twijfel en onzekerheid kan opkomen naarmate dit vooruitzicht steeds echter en zichtbaarder wordt. Maar wees er maar zeker van dat je gaat slagen wanneer je steun en begeleiding vraagt van je innerlijke gidsen.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels