Zonsopkomst - Nieuw BeginUitleg over orakelkaart `Zonsopkomst - Nieuw Begin`


Het is tijd om afscheid te nemen van het oude en het nieuwe te begroeten. Laat overtuigingen en weerstand los. Dit is jouw kans om dat project waar je al een tijdje aan denkt verder te ontwikkelen. Ga dat avontuur aan waar je altijd al van gedroomd hebt en neem de risico's bij het inwijden van hetgeen je jezelf verteld hebt te gaan doen. Twijfel en onzekerheid kan opkomen naarmate dit vooruitzicht steeds echter en zichtbaarder wordt. Maar wees er maar zeker van dat je gaat slagen wanneer je steun en begeleiding vraagt van je innerlijke gidsen.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels