Wolken - GedaanteveranderingUitleg over orakelkaart `Wolken - Gedaanteverandering`


Je kunt je gedaante veranderen naar een gedaante naar keuze door je kleding, haar, sieraden of gedrag aan te passen. Door deze samen aan te passen met je interne gedrag kun je verschillende persoonlijkheden laten zien. Anderen zullen hierop passend reageren. Wees als de wolken wanneer je verschillende vormen aanneemt. Neem verschillende vormen aan, strek jezelf uit tot uitersten en pas jezelf af en toe aan waar dat nodig is. Kop op, schouders recht en hart open naar de wereld en sta je mannetje. Hoe voelt dat nou? Je zult je misschien eerst kwetsbaar voelen, maar geef niet op. Laat je schouders dan lichtjes naar voren vallen, je borst iets naar binnen en je hoofd iets omlaag. Observeer dan hoe je je voelt.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 23 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels