Wolken - GedaanteveranderingUitleg over orakelkaart `Wolken - Gedaanteverandering`


Je kunt je gedaante veranderen naar een gedaante naar keuze door je kleding, haar, sieraden of gedrag aan te passen. Door deze samen aan te passen met je interne gedrag kun je verschillende persoonlijkheden laten zien. Anderen zullen hierop passend reageren. Wees als de wolken wanneer je verschillende vormen aanneemt. Neem verschillende vormen aan, strek jezelf uit tot uitersten en pas jezelf af en toe aan waar dat nodig is. Kop op, schouders recht en hart open naar de wereld en sta je mannetje. Hoe voelt dat nou? Je zult je misschien eerst kwetsbaar voelen, maar geef niet op. Laat je schouders dan lichtjes naar voren vallen, je borst iets naar binnen en je hoofd iets omlaag. Observeer dan hoe je je voelt.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels