Woestijn - VisiezoektochtUitleg over orakelkaart `Woestijn - Visiezoektocht`


Het is tijd voor je om op een visualisatiereis te gaan. Kies een plek in de natuur om je af te zonderen, of het nou voor een paar uur of een paar dagen is. Spendeer het grootste gedeelte van je tijd daar door te mediteren, bidden of beiden. Het is het beste als je een plaats kunt vinden waar je volledig afgezonderd bent; een rustig park bijvoorbeeld. Waar je ook naartoe gaat, neem je vraag, zorg of uitdaging met je mee tijdens je gebed of periode van meditatie. Sta jezelf toe om het vrij in je visualisatie rond te laten dwalen. Je zult je antwoord of innerlijke rust vinden.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels