Woestijn - Visiezoektocht



Uitleg over orakelkaart `Woestijn - Visiezoektocht`


Het is tijd voor je om op een visualisatiereis te gaan. Kies een plek in de natuur om je af te zonderen, of het nou voor een paar uur of een paar dagen is. Spendeer het grootste gedeelte van je tijd daar door te mediteren, bidden of beiden. Het is het beste als je een plaats kunt vinden waar je volledig afgezonderd bent; een rustig park bijvoorbeeld. Waar je ook naartoe gaat, neem je vraag, zorg of uitdaging met je mee tijdens je gebed of periode van meditatie. Sta jezelf toe om het vrij in je visualisatie rond te laten dwalen. Je zult je antwoord of innerlijke rust vinden.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


Orakelkaarten



Jouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels