Woestijn - VisiezoektochtUitleg over orakelkaart `Woestijn - Visiezoektocht`


Het is tijd voor je om op een visualisatiereis te gaan. Kies een plek in de natuur om je af te zonderen, of het nou voor een paar uur of een paar dagen is. Spendeer het grootste gedeelte van je tijd daar door te mediteren, bidden of beiden. Het is het beste als je een plaats kunt vinden waar je volledig afgezonderd bent; een rustig park bijvoorbeeld. Waar je ook naartoe gaat, neem je vraag, zorg of uitdaging met je mee tijdens je gebed of periode van meditatie. Sta jezelf toe om het vrij in je visualisatie rond te laten dwalen. Je zult je antwoord of innerlijke rust vinden.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels