Waterval - MoeiteloosUitleg over orakelkaart `Waterval - Moeiteloos`


Je bent bij de grens van je comfortzone beland en je voelt jezelf vechten om over de grens te gaan van wie je bent, wat je kunt doen of hoe je kunt zijn. Hier wordt van je gevraagd om over deze grens te gaan en jezelf over te geven in plaats van er tegenin te gaan. Ja, soms is fysieke inspanning hiervoor nodig. Maar wanneer je dit vloeiend en met gratie doet, zelf wanneer de opdracht uitdagend lijkt, dan zal je zien dat deze overstap feilloos gaat.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels