Waterval - MoeiteloosUitleg over orakelkaart `Waterval - Moeiteloos`


Je bent bij de grens van je comfortzone beland en je voelt jezelf vechten om over de grens te gaan van wie je bent, wat je kunt doen of hoe je kunt zijn. Hier wordt van je gevraagd om over deze grens te gaan en jezelf over te geven in plaats van er tegenin te gaan. Ja, soms is fysieke inspanning hiervoor nodig. Maar wanneer je dit vloeiend en met gratie doet, zelf wanneer de opdracht uitdagend lijkt, dan zal je zien dat deze overstap feilloos gaat.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels