Waterval - MoeiteloosUitleg over orakelkaart `Waterval - Moeiteloos`


Je bent bij de grens van je comfortzone beland en je voelt jezelf vechten om over de grens te gaan van wie je bent, wat je kunt doen of hoe je kunt zijn. Hier wordt van je gevraagd om over deze grens te gaan en jezelf over te geven in plaats van er tegenin te gaan. Ja, soms is fysieke inspanning hiervoor nodig. Maar wanneer je dit vloeiend en met gratie doet, zelf wanneer de opdracht uitdagend lijkt, dan zal je zien dat deze overstap feilloos gaat.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Steenbok en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Duurzaamheid

Trek je 'duurzaamheid' ? Duurzaamheid is voortgaande ontwikkeling. Dat omvat zowel groei als afbraak. Afbraak is het wegnemen of wegvallen van beletsel tot zijn. Groei is de daaropvolgende fase waarin de onbalans ontstaat die de schil vormt die vervolgens weer afgebroken wordt. Waarna de volgende cirkel ontstaat. Deze cirkels vormen een weldadige spiraal van het leven. Weet je nog ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels