Sterrenbeeld van Jennifer Aniston (Waterman)


Persoonlijkheid van Waterman


Naam Jennifer Aniston
Bekend als TV Actrice
Geslacht: Vrouw
Geboortedatum 11 februari 1969
Leeftijd: 55
Sterrenbeeld Waterman
Chinees sterrenbeeld: Aap
Jennifer Aniston

Meer over Jennifer Aniston (Waterman)


Sterrenbeeld Waterman

Jennifer Joanna Linn Aniston (Sherman Oaks, 11 februari 1969) is een Amerikaans actrice, regisseur, producent en zakenvrouw. Ze won onder meer een Golden Globe en een Emmy Award voor haar rol in de televisieserie Friends, waarin ze van 1994 tot en met 2004 Rachel Green speelde. Daarnaast kreeg Aniston meer dan 25 andere acteerprijzen toegekend, waaronder een People's Choice Award in zowel 2001, 2002, 2003, 2004, 2007 als 2013. Ze kreeg in 2012 een ster op de Hollywood Walk of Fame. In november 2019 werd Jennifer door People's Choice Awards uitgeroepen door publieks Icoon.


Populaire horoscopen voor Jennifer Aniston (Waterman)Bekendheden met sterrenbeeld Waterman
Dagkaart van zondag: Inspiratie

Als inspiratie zich vandaag aandient is dit het moment om de inspiratie te volgen waar je al enige tijd mee rondloopt. Of je te openen zodat je geinspireerd kunt worden om het vervolgens te gebruiken. Ook jij bent een Goddelijk wezen dat elke dag via het hart geinspireerd wordt om te komen tot je meest prachtige zelf. Volg en wees een schepper !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels